Digitale bijeenkomsten over de zorgwetten 2020

Goede informatie is belangrijk
Voor u als ouder* is het dikwijls niet eenvoudig om de juiste zorg en ondersteuning aan te vragen en te krijgen. Het gevoel om van het kastje naar de muur te worden gestuurd, herkent bijna iedereen. Toch zijn er vaak meer mogelijkheden dan u denkt.  (*Met ouder wordt ook verzorger en familie bedoeld.)
Het doel van deze bijeenkomst is dat u beter uw weg kunt vinden en de goede zorg en ondersteuning krijgt waar uw kind behoefte aan heeft.

Digitale bijeenkomsten
Daarom organiseren KansPlus (cliƫntenorganisatie) en ClientondersteuningPlus in opdracht van VWS digitale ontmoetingen over de zorgwetten sinds 2015. De informatie wordt gegeven door goed opgeleide medewerkers van KansPlus en ClientondersteuningPlus . Zij zijn werkzaam als cliƫntondersteuner en/of mantelzorgmakelaar en hebben veel ervaring in het aanvragen van indicaties, weten veel van de zorgwetten, PGB en andere regelgeving.

Lees verder

Aanmelden

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.