Algemene Ledenvergadering

Datum: donderdag 5 april 2012
Plaats: Mozeshuis, Waterlooplein, Amsterdam
Tijd:     -ALV Kansplus Amsterdam: 19.30-20.00 uur
-Informatieavond 20.00-22.00 uur.

Geachte leden,

In de brief die het bestuur u op 14 oktober 2011 stuurde, werd aangekondigd dat er begin 2012 een ledenvergadering van Kansplus Amsterdam zal worden gehouden. Graag nodig ik u namens het bestuur hierbij uit.

Het bestuur combineert deze ALV met een informatieavond over de meest recente ontwikkelingen die onze naaste verwanten met een verstandelijke beperking mogelijk zullen raken: de overgang van de begeleiding van de AWBZ naar de WMO, de nieuwe Wet werken naar vermogen, scheiden van wonen en zorg in de AWBZ, wet op de Jeugdzorg en de laatste ontwikkelingen rond de Wet Zorg en Dwang.

Het bestuur weet zich verzekerd van de deskundige inbreng van Dorien Kloosterman van Platform VG, de koepel van alle verenigingen in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Daarnaast zal het bestuur van Kansplus Amsterdam de laatste ontwikkelingen rond de invoering van de WMO in Amsterdam  toelichten.

Het bestuur rekent op uw aanwezigheid. Er staan grote belangen op het spel de komende jaren, belangen die wellicht op 5 april nog pregnanter zullen zijn als het kabinet nog meer bezuinigingen voor gaat stellen.

Het bestuur zal op 5 april as een nieuwe bestuurder voor Kansplus Amsterdam voorstellen. Het hoopt daarnaast nog meer nieuwe bestuursleden te kunnen aandragen. Daarnaast wordt afscheid genomen van Carien Rombach als voorzitter.

Tot 5 april as!

Met vriendelijke groet,

Rein Baneke,
Secretaris/penningmeester Kansplus Amsterdam

Agenda

Dit bericht is geplaatst in Bestuur. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.